Mi ez az 1MEDIA?

Ha szeretnél egy különleges portfólión megjelenni, hirdetni, akkor jó helyen jársz. Ezen az oldalon megnézheted a portfóliónkat. Ez a portfólió nem csak egy szerződéses megjelenés, mely egy-egy eldugott hirdetési helyre vonatkozik, a portfóliónk a saját tulajdonú médiánk is egyben, tehát a hirdetések a teljes médiafelületre vonatkoznak. A képes hirdetéstől elkezdve a PR cikkeken és Facebook posztokon keresztül a saját szervezésű nyereményjátékokig bezárva számos promótálási/hirdetési lehetőségre tehetsz szert egy zárt, “klub” jellegű partneri körben. Büszkék vagyunk arra, hogy nem tolakodó hirdetésekkel is nagy hirdetés-megjelenést érünk el.

Promóciós/hirdetési ajánlataink főleg mikro- és kisvállalkozóknak szólnak, de nagyobb megbízásoknak is eleget teszünk úgy, hogy saját média és Facebook felületeinken történő kommunikáción túl fizetős FB hirdetéseket is menedzselünk és komplex kampányokat is bonyolítunk. Ha mégis úgy gondolod, hogy csomagjaink egyike (vagy kombinációja) sem tükrözi az elképzeléseidet, akkor egyedi együttműködésben is partnerek vagyunk, ez esetben itt vedd fel velünk a kapcsolatot.

Van egy exkluzív ajánlatunk is a számodra: az 1MEDIA tulajdonosa, a GNSoft Kft. olyan "mega" fejlesztésekkel maga mögött, mint az Országalbum, vagy az oaPIX online képszerkesztő applikáció, megnyitotta a webfejlesztést más cégek számára is, ha most megbízod egy különleges webprojekt elkészítésével, akkor az 1MEDIA marketinget megkapod a csomagban, így nem csak profi kiviteleződ és karbantartásod lesz, de a marketingre sem lesz különösebb gondod.